subir imagen

27 abr 2014

Obre a Barcelona el primer local de rumba catalana

Música en directe, productes típics de la gastronomia de Catalunya i begudes servides amb porró. La Rumbeta arriba a la ciutat comtal per recuperar conegudes tradicions autòctones i retre homenatge a un gènere propi de la ciutat. 

La principal protagonista és la rumba catalana, un estil musical nascut als anys 50 de la mà de la comunitat gitana barcelonina. No cal oblidar, però, l'elaborada degustació de plats típics catalans com són el pa amb tomata, els embotits locals, l'empedrat o les croquetes casolanes. 

Els encarregats d'interpretar la rumba són els Gitanos de Gràcia i del Raval, una formació musical representada per guitarres, percussió, caixó, veus i ballarines que ofereix espectacles diaris fortament vinculats a la història de Barcelona. 

Per altra banda, els artífexs del projecte, Joaquim Fàbregas i Jordi Tomás, han explicat que en un futur intentaran portar a l'escenari de La Rumbeta artistes de gran projecció com són Estopa, Gibsy Kings, Serrat, Peret o Shakira.

Situat al Passatge d'Escudellers, molt a prop de les Rambles, aquest restaurant gaudeix d'una localització excel·lent per atraure tant a turistes com als barcelonins que vulguin passar una vetllada musical fent un tastet de productes i receptes de casa nostra.