Aquest vi dolç ecològic està
present a les cartes dels millors restaurants del món, com El Celler de Can
Roca o Fat Duck de Londres

De color carmí,
en nas destaquen notes de fruites confitades (prunes, figues seques i tomàquet
xerri italià), pell de taronja i te verd japonès. En boca és untuós, molt
saborós i amb un equilibri original tànnic, àcid i dolç.
Josep Maria
Pujol-Busquets, propietari i director tècnic d’Alta Alella, va descobrir que a
Austràlia, als anys 80, es cultivava el raïm Mataró, denominat igual que la
capital de la comarca on està ubicat el celler. Des de llavors, les virtuts
d'aquest raïm, també anomenat Monastrell, van començar a formar part dels vins
d'Alta Alella.
No només els sommeliers dels millors
restaurants han sabut valorar la grandesa d'aquest vi, també l’han premiat en
multitud de concursos nacionals i internacionals, com el de la guia ‘Vivir el
Vino’ i el de la fira Millésime Bio. Dolç Mataró ha rebut premis en totes les
seves anyades. Entre d’altres, destaquen Dolç Mataró 2009 (Medalla d’Or
a International Wine Guide 2011 i Medalla d’Or a Millésime Bio 2011) i Dolç
Mataró 2006 (Medalla d’Or a BioFach 2009, Zarzillo de Oro 2009, Medalla
d’Or i Menció Especial a Millésime Bio 2008).
PVP.- 19.35€