subir imagen

12 feb 2016

Tequila Sierra, distribuït en exclusiva a Espanya per Cellers Torres

Torre Master Destilers Tequila Sierra
Tequila Sierra
Torres Master Distillers, la divisió de brandis i destil·lats de Cellers Torres, amplia la seva gamma de licors premium d’importació amb la incorporació de la marca mexicana centenària Tequila Sierra. Així, des de principis d’any, Torres comercialitza en exclusiva per a Espanya un dels productes icona de la Destil·leria Sierra, el Tequila Sierra Milenario Extra Añejo, condecorat recentment amb la medalla d’or en la categoria ultra premium en el certamen ‘Tequila Masters 2016’, que organitza la prestigiosa revista britànica ‘The Spirits Business’. 

Obtingut a partir d'agave 100%, Tequila Sierra Milenario Extra Añejo és el resultat d’un delicat procés de doble destil·lació i un envelliment de tres anys en bótes de fusta d’alzina, que aporta a la seva olor afruitada notes de vainilla, caramel i xocolata. 

Els tequiles Sierra s’elaboren amb agave blau provinent de les Terres Altes de Jalisco, a Mèxic, de plantacions ecològiques. La qualitat dels agaves, el meticulós procés d’elaboració i l’art de la destil·lació que la família de don Rodolfo González, propietària de la Destil·leria Sierra, ha anat perfeccionant des de fa 125 anys, contribueixen a l’exquisidesa d’aquest espirituós, reconegut a nivell internacional. 

Torres Master Distillers distribueix també dues referències més a Espanya: Tequila Sierra Reposado i Tequila Sierra Silver, que han obtingut medalles de plata en el ‘Tequila Masters 2016’. Tequila Sierra Reposado és un tequila complex, sotmès a un procés tradicional de doble destil·lació en alambins de coure i envellit durant nou mesos en bótes de fusta de roure, mentre que Tequila Sierra Silver és un tequila clar i elegant, amb una gran personalitat. 

Tequila Sierra, que lidera la categoria a Europa, se suma així al ventall de destil·lats d’alta gamma, tant d’elaboració pròpia com importats, que distribueix Torres Master Distillers i entre els que figuren el whisky japonès Nikka, el vodka Beluga, la ginebra Sloane’s, el pisco El Gobernador, el tequila Rocado – que elaboren conjuntament la família Torres i la de Rodolfo González – o els brandis Jaime I i Torres 15

PER A MÉS INFORMACIÓ

www.torres.es

Isabel Vea
Directora de comunicació nacional
ivea@torres.es · prensa@torres.es