subir imagen

25 ene 2016

Milmanda de Cellers Torres, escollit Millor Vi 2015

Milmanda de Cellers Torres,
Vi Torres Milmanda

Milmanda 2012, vi icona de Cellers Torres a la DO Conca de Barberà, ha estat distingit com a Millor Vi del 2015, en la categoria ‘Vins blancs amb fusta’, en la VII Edició dels Premis als Millors Vins i Espirituosos d’Espanya que atorga l’Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors del Vi (AEPEV). De les 786 marques proposades en la primera fase del concurs, els membres de l’associació han escollit per votació a doble volta un total de 34 vins i espirituosos, dels quals 22 corresponen a categories de vins tranquils.
Milmanda vinyes

Milmanda vinyes 
Milmanda 2012 encapçala la categoria de vins blancs amb criança. Neix a la finca de Milmanda, que deu el seu el seu nom al castell del segle IX que durant segles va estar vinculat al Monestir de Poblet. La família Torres va adquirir la propietat el 1979 i va plantar 15 hectàrees de la varietat chardonnay. Gràcies als sòls argilosos i profunds de la finca i al clima meridional, de temperatures fresques i fortes oscil·lacions tèrmiques, el raïm aconsegueix aquí el seu desenvolupament òptim i màxima expressió.

Milmanda és un vi de gran complexitat i elegància, a l’estil dels grans blancs de Borgonya, fermentat i envellit en bóta de roure francès durant 12 mesos, en contacte amb les seves lies. 

A més del reconeixement de l’AEPEV com a Millor Vi Blanc amb Criança 2015, l’anyada 2012 ha estat premiada amb la medalla d’or en els certàmens internacionals Chardonnay du Monde i Global Master de The Drinks Business, i ha aconseguit molt bones puntuacions en les guies de vins 2016, concretament l’Anuari de Vins de El País (96 punts), la Guia Gourmets (95 punts) i la Guia Proensa (94 punts).

PER MÉS INFORMACIÓ

Isabel Vea
Directora de comunicació nacional
ivea@torres.es 

prensa@torres.es 
www.torres.es