subir imagen

7 oct 2015

Ostres, quines ostres a Firatast 2015!



Del 9 al 12 d’octubre arriba a Girona una nova edició del Firatast, un esdeveniment que per molts amants de la gastronomia ja constitueix una cita anual d’obligada assistència.

El format de la fira permet mitjançant l’intercanvi de tiquets per degustacions, tastar centenars de propostes gastronòmiques de la mà de restaurants, petits productors, cellers, col·lectius de cuina...

L’edició d’enguany ens depara moltes novetats i sorpreses! Per començar es substitueixen els plats i els coberts d’un sol ús, per plats de porcellana i cristalleria de vidre, per així contribuir a que les degustacions siguin el més gustoses possible. Entre els expositors hi trobarem oferta de tastets sense gluten, plats de cuina crudivegana i ostres a la brasa!!! A l’edició d’enguany també hi haurà una gran àrea de brasa, on es podrà degustar excel·lent carn de vedella i botifarres cuites a la brasa. 

Un any més, les propostes de cuina tradicional, també seran presents a la fira, de la mà dels col·lectius de dones de Vilablareix, Sils i Salt.

Una altra novetat d’enguany serà l’exposició d’un centenar de fotografies d’instagramers de tot Catalunya. A més a més, el públic visitant també podrà participar en els cursos gratuïts d’instagram que tindran lloc en el marc de Firatast.

I com ja és habitual, dins el recinte de Firatast hi haurà un gran espai de ludoteca, equipat amb jocs, on els més petits puguin jugar i divertir-se. Enguany hi trobareu laberints, jocs gegants i inflables.

Per aquells que vulgueu venir amb colla o amb família a Firatast, posem a la vostra disposició la reserva de taula. Només cal trucar al 639 62 82 18 i us reservarem una taula pel dia i hora que vulgueu, així podreu gaudir del Firatast tots junts a la mateixa taula.


MENJAR I MANUALITATS
I amb l’objectiu d’oferir als visitants una bona excusa per apropar-se al recinte firal de la Devesa de Girona, per segon any consecutiu incorporem a la fira de tast, una fira de manualitats.

Firatast 2015 es celebrarà conjuntament amb el Saló Interquilt, el Saló del Patchwork, el Scrapbook i l’Oci Creatiu, ubicat en una carpa annexa al Palau de Fires de Girona, i convertint així el recinte firal de la Devesa de Girona amb un punt de gran activitat durant tot el cap de setmana.

Firatast Girona es converteix durant quatre dies en el menjador més gran de la demarcació, oferint una oportunitat única de tastar i compartir entre més de 300 propostes enogastronòmiques.


FIRATAST GIRONA, TASTA-LA T’AGRADARÀ!