subir imagen

14 may 2015

Viña Esmeralda, de Cellers Torres, se sofistica amb la seva nova ampolla exclusiva



Viña Esmeralda, de Cellers Torres, estrena ampolla i imatge que emfatitzen la seva elegància i feminitat. La nova ampolla és única; la seva forma de gota evoca la delicadesa i frescor d’aquest conegut vi blanc que pren el seu nom del color del Mediterrani.

La seva imatge renovada, més sofisticada i actual, recull l’essència original de la marca a través d’un disseny d’inspiració clàssica, que juga amb el color, textura i forma d’escut per transmetre sofisticació i glamour sota el lema “Mediterranean classic”.

Viña Esmeralda es seducció, sensualitat i bellesa; és el vi més femení de tots els que elabora el celler. Les varietats moscatell gewürztraminer li confereixen una delicadesa i aroma excepcional, intens i floral, que recorda el tell i la mel d’acàcia, amb notes de fruita fresca i tropical. 

Viña Esmeralda va ser un dels primers blancs que va irrompre en el nostre país i avui està present en un centenar de mercats de tot el món amb Espanya, Dinamarca, Anglaterra, Canadà, Finlàndia i Rússia encapçalant el rànquing.

Un disseny sostenible

El nou disseny de Viña Esmeralda no només respon a una motivació estètica. Amb el canvi d’ampolla, més lleugera que l’anterior, es redueix la petjada de carboni, és a dir que les emissions de CO2 que es generen durant el seu transport són menors

Viña Esmeralda contribueix, encara que sigui a petita escala, a minimitzar les conseqüències de l’escalfament del planeta, que afecta de manera especial a la vinya per tractar-se d’una planta extremadament sensible i que és una de les principals preocupacions dels Cellers Torres.