subir imagen

6 oct 2014

Oleum Flumen treu al mercat la nova imatge del seu vinagre més especial

Oleum Flumen ha tret al mercat 1.500 unitats del seu vinagre envellit més especial, de la varietat de raïm Pedro Ximénez, envellit durant 25 anys a la Bodega Ximénez-Spínola, a Xerès. El vinagre presenta una nova imatge prenent de referència la besàvia de la família, el seu nom, la seva fotografia i els seus valors.

Paula Coll PX Acetum Flumen Collection té la particularitat d'envellir en bótes que desenvolupen contaminació acètica i es destinen a un celler especial per a la criança de vinagres. Els vins amb contaminació acètica poden arribar a convertir-se, amb el pas del temps, en un vinagre de qualitat excepcional, per haver estat obtingut de manera natural i absolutament espontània. 

Paula Coll PX és intensament acètic i potent, ja que els llevats del tipus "micoderma-aceti" possibiliten l'avinagrament del vi, i evolucionen convertint en acidesa total el grau alcohòlic i la dolçor marginal que li és pròpia al raïm de PX. 

El nom per al vinagre envellit ret homenatge a la besàvia de Martí Terès, qui, segons l'empresa, ha ensenyat i deixat un llegat basat en l'esforç, el treball, la creença en els ideals, el respecte i la generositat. Per aquest motiu el vinagre duu el seu nom.