
La idea de Marc Bournazeau en crear Tan Natural era seleccionar les partides de raïm que tinguessin més potencial per a una elaboració a l'estil natural en celler, aprofitant el tracte individualitzat que reben les diferents parcel·les que conformen la finca de 22 ha. de vinya de Terra Remota.
En l'anyada 2013, Terra Remota presenta el seu Tan Natural com a monovarietal de Garnatxa, una varietat fresca i aromàtica tractada íntegrament sota els paràmetres de l'agricultura ecològica a Terra Remota. Un cop veremat en caixes de 10 kg, el raïm va entrar al celler i va estar tres setmanes en maceració, durant les quals es va realitzar pigeage manual un cop al dia per aconseguir extracció.
Sense artificis, amb senzillesa i transparència, Tan Natural 2013 es presenta al consumidor amb un seductor color robí amb reflexos violacis i una aroma que recorda el raïm fresc just quan entra al celler, quan desprèn l'agradable sensació de fruita en ser trepitjat. A la boca es manté ferm i presenta un taní fi que l'acompanya en el pas de boca.