10 feb. 2017

Els vins de la DO Terra Alta mariden els menús de les Jornades Gastronòmiques de la Galera

Divendres dia 10 de febrer arranquen les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre, unes jornades que arriben a la seva IV edició amb els municipis mariners d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita al capdavant, i amb els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta com a maridatge pels menús.

Un total de 46 restaurants de les 4 poblacions oferiran menús amb la galera com a protagonista, un producte local i de qualitat que marida a la perfecció amb la garnatxa blanca de la Terra Alta. Crema de galeres amb xips de carxofa i cruixent de pernil, arròs caldós amb galeres i calamarsets o canelons de galera amb encenalls de parmesà són alguns dels plats que es podran degustar als menús exclusius que elaboraran els restaurants que participen de les jornades.

Les empreses turístiques també participaran de les jornades, oferint paquets que combinen allotjaments i activitats amb menú de galeres inclòs. Per la seva part, l’organització ha posat en marxa un concurs a Instagram a on els participants, amb les seves fotografies, podran guanyar un menú degustació per a dues persones o el retorn de l’import del menú des d’on s’hagi fet la foto guanyadora.

Amb aquesta quarta edició de les Jornades Gastronòmiques es referma el projecte Viles Marineres que, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l’Ebre, busca promocionar aquests quatre municipis pesquers, així com la cultura i la gastronomia locals.


PARA MÁS INFORMACIÓN
Conchi Roque
Comunicació Consell Regulador DO Terra Alta
premsa@terraaltawine.com
T. 93 419 42 48