1 dic. 2016

Lo indíbil, un homenatge a les terres de PonentPlusfresc i el Celler Clos Pons presenten el vi Lo indíbil, un homenatge a les terres de Ponent


 Elaborat de manera conjunta entre dues empreses d’origen lleidatà, Lo Indíbil suposa un pas més dins l’aposta de Plusfresc pel producte local i de proximitat.

Lleida. Plusfresc, companyia lleidatana especialista en productes frescos, ha presentat aquest matí el vi Lo Indíbil, un projecte amb el que vol retre homenatge a les terres de Ponent. Impulsat de manera conjunta amb el Celler Clos Pons, Lo Indíbil constitueix un pas més en l’aposta de la companyia pel producte local i de proximitat. “Lo Indíbil és un vi amable i desenfadat que ens convida a seguir tastant-lo després de cada glop”, explica Francisco González, director general de Plusfresc. “Es tracta d’un vi que neix d’un projecte comú amb el Celler Clos Pons, amb qui compartim un amor per la terra que hem volgut plasmar en aquest nou producte que per fi avui ja tenim entre nosaltres”, afegeix. 

L’acte de presentació ha comptat també amb la presència d’Eduard Pons, director general de Grup Pons i propietari del Celler Clos Pons, qui s’ha mostrat entusiasmat amb el resultat de la col·laboració: “Hem aconseguit configurar un vi de casa, on conflueix tota l’essència del que representa la nostra terra, i que, a més, és excel·lent en relació qualitat-preu ja que es pot adquirir per només 3,75 euros”, ha explicat. A l’acte també ha assistit Sisco Porta, Director General de Disaliment – encarregat de la distribució dels vins Clos Pons a les terres Lleidatanes-.

Amb un color vermell violaci i nas potent de fruita negra, Lo Indíbil ha estat descrit en la seva nota de cata com un vi molt fresc i jove amb un deix de violeta. Compost per dos tipus de raïm (75% syrah i 25% Garnatxa), s’ha de servir a una temperatura ideal de 16ºC. Pel que fa al maridatge, marida perfectament amb productes de xarcuteria, arrossos, carns blanques i vermelles, guisats i altres plats de peix ben marinats i condimentats, caragols i formatges cremosos.Sobre SUPSA 

Supermercats Pujol SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 71 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1000 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.

Sobre Clos Pons 

El Celler Clos Pons és un refugi on l’amor a la terra i el culte als sentits s’eleva entre vinyes, oliveres i ametllers. A l’Albagés, al bell mig de Les Garrigues, es troba el Celler, una construcció de pedra i fusta que acull els visitants d’arreu per viure una experiència única. Vins que neixen en un terreny abrupte amb una climatologia extrema són els símbols d'identitat de Clos Pons. 
Una producció integrada en què el raïm es converteix en vi en el mateix lloc en què hi ha la vinya. Els mètodes tradicionals i la tecnologia s’uneixen per treballar amb respecte en pro de la qualitat i per mantenir el màxim de propietats del “terroir” en els vins.
 La passió i respecte per la terra, la cura i delicadesa en cadascuna de les fases del procés d’elaboració i les mans expertes de l’enòleg Martí Magriña han aportat a Clos Pons un bagatge vinícola que consolida el celler com un referent de qualitat dins de la D.O. Costers del Segre i el seu reconeixement Internacional.

Per a més informació - ATREVIA: Lidia de la Fuente - Tel. 934.190.630 – ldelafuente@atrevia.com